IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Klar til at knække læsekoden

Klar til at knække læsekoden

Her får læreren en metodebog, der konkret fortæller, hvordan man på en logisk og overskuelig måde tilrettelægger arbejdet med sproglig opmærksomhed i børnehaveklassen. Arbejdsmåden består af ti tilrettelagte og gennemprøvede forløb, som bl.a. indeholder strukturer fra Cooperative Learning. Forløbene bygger bl.a. på Jørgen Frosts og Carsten Elbros forskning og er afprøvet i praksis gennem de seneste 5 år.

Målet har gennem hele processen været at finde de bedste metoder og redskaber til at hjælpe alle børnene til at få de rette forudsætninger for at lære at læse. Det har resulteret i, at alle børn, der har været igennem forløbene, har brudt læsekoden på godt fire måneder.

På bogens hjemmeside finder du opgaver. Klik her

Læs mere >

< Læs mindre

  Struktur og fokus på det enkelte barns succes er nøglen til at knække læsekoden på fire måneder, fortæller denne vigtige bog.
  På lager
  176 sider
  Udg. dato:
  01. aug. 2013

  ISBN:
  9788711372197
  Fag: Faglitteratur til læreren Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
  349 , 95 kr.
  279 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Et meget fint gennemarbejdet materiale, der giver fine anvisninger på konkrete forløb med mulighed for succes for alle elever til brydning af læsekoden samt det at kunne skrive små sætninger. Selv den mere erfarne børnehaveklasselærer vil givetvis kunne hente yderligere inspiration. Som Jens Molzen selv skriver, så sker der jo en udvikling af arbejdsmetoder hele tiden - også for ham.
   Læsepædagogen
   Feltgruppe
    Struktur og fokus på det enkelte barns succes er nøglen til at knække læsekoden på fire måneder, fortæller denne vigtige bog.
    Feltgruppe