IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Klar til at knække læsekoden

Klar til at knække læsekoden

Her får læreren en metodebog, der konkret fortæller, hvordan man på en logisk og overskuelig måde tilrettelægger arbejdet med sproglig opmærksomhed i børnehaveklassen. Arbejdsmåden består af ti tilrettelagte og gennemprøvede forløb, som bl.a. indeholder strukturer fra Cooperative Learning. Forløbene bygger bl.a. på Jørgen Frosts og Carsten Elbros forskning og er afprøvet i praksis gennem de seneste 5 år.

Målet har gennem hele processen været at finde de bedste metoder og redskaber til at hjælpe alle børnene til at få de rette forudsætninger for at lære at læse. Det har resulteret i, at alle børn, der har været igennem forløbene, har brudt læsekoden på godt fire måneder.

På bogens hjemmeside finder du opgaver. Klik her

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
176 sider
Udg. dato:
01. aug. 2013

ISBN:
9788711372197
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.55.0