IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
750 , 00 kr.
937 , 50 kr.
Læs & skriv

Læs & skriv

Understøttende læse- og skriveundervisning

Mange elever har rigtig svært ved at skrive. De har svært ved at finde på, de har svært ved at overskue strukturen, og de har svært ved at finde de rette vendinger og ord.

LÆS & SKRIV hjælper læreren til at støtte elevernes skriftsproglige udvikling. Både den, der handler om at læse og forstå fagtekster, og den, der handler om at skrive. Bogen guider læreren i at tilrettelægge sin undervisning i trin, så alle elever i klassen får lært de nødvendige fagtermer og de fire teksttyper: beskrivende, berettende, forklarende og argumenterende.

Bogen tager udgangpunkt i Fælles Mål om sproglig udvikling i alle fag, og rummer en Introduktion, en Metodebog og en Værktøjkasse med 36 hjælpeark.

Til bogen hører desuden et komplet undervisningsforløb, der handler om klima – med 15 differentierede læsetekster og 78 udfyldte arbejdsark. Du kan tilgå siden her: https://lystoglaering.akademisk.dk/course/rty1-laes-og-skriv

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
168 sider
Udg. dato:
29. jan. 2021

ISBN:
9788750055150
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
937 , 50 kr.
750 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.37.2