IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Nærvær og empati i skolen

Nærvær og empati i skolen

Håndbog, der giver lærere og pædagoger indsigt i, hvorfor og hvordan øvelser i nærvær og empati kan bidrage til et bedre læringsmiljø båret af børnenes og de unges respekt for og venlighed over for hinanden. Derudover bidrager den til en bedre relationskompetence hos de professionelle voksne i skolen. Helle Jensen beskriver kort og enkelt principperne og teorierne bag bogens mange øvelser. De fleste øvelser er målrettet udvikling af børns og unges nærvær, empati, selvfølelse, opmærksomhed og koncentrationsevne. Men bogen rummer også øvelser, der kan styrke lærerens, pædagogens og teamets relationskompetence, autenticitet og sikkerhed i undervisningen.

Bogens 69 varierede øvelser er lige til at tage i brug og lade sig inspirere af i SFO’en og klassen, i indskoling, på mellemtrin og i udskolingen.

Bogens øvelser er udviklet i samarbejde med Katinka Gøtzsche, Charlotte Weppenaar Pedersen og Anne Sælebakke

Med forord af Marianne Bentzen og Susan Hart

Læs mere >

< Læs mindre

Der er nok at tilslutte sig - i tanke og praksis - ideen om at fortrække ligeværdige og respektfulde møder mellem børn og voksne.
Uddannelsesbladet
På lager
144 sider
Udg. dato:
29. jan. 2014

ISBN:
9788711340509
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
249 , 00 kr.
199 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Der er nok at tilslutte sig - i tanke og praksis - ideen om at fortrække ligeværdige og respektfulde møder mellem børn og voksne. At alle relationer, der giver plads til både hjerne og hjerte er den bedste grobund for menneskelig trivsel og indlæring til gavn for både den enkelte og hele fællesskabet. Helle Jensen har en solid og seriøs faglig baggrund som blandt andet psykolog og supervisor. Nærvær og empatis i skolen bliver i både stil og sprog præsenteret, så dens indhold er tilgængeligt for alle med interesse for personlig udvikling og kontaktfuldt samvær.
Uddannelsesbladet
Feltgruppe

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10