IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
215 , 96 kr.
269 , 95 kr.
Podcast i skolen

Podcast i skolen

"Bogens klarhed og struktur gør den til et super redskab, hvis man skal arbejde med elevproduktioner - lige fra den professionelle klang til den daglige brug i klassen. Det er en super guide, som bør være tilgængelig på alle skoler"
- Folkeskolen

Podcast i skolen er en håndbog, der trin for trin introducerer undervisere i grundskolen til podcasten som medieform og dens særlige virkemidler og potentialer i en didaktisk kontekst. Arbejdet med mundtlighed og kommunikation er centralt i alle skolens fag, og podcasts er en oplagt mulighed for at give eleverne stemme og indydelse.

Podcastproduktion er en kreativ proces med en bred spændvidde – alle elever kan bidrage, og der er rig mulighed for differentiering af opgaverne.

Bogen har fokus på, at det at arbejde med podcasts i undervisningen ikke behøver at være vanskeligt eller stille særlige krav til udstyr eller rammer. Bogens eksempler og opgaver er primært rettet mod elever fra grundskolens mellemtrin og op, men principperne kan bruges på både ungdomsuddannelser og i voksenundervisningen.

Til bogen er der en tilhørende hjemmeside med vejledninger og materialer til download på www.podcastiskolen.dk og en podcastserie til både lærere og elever.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
152 sider
Udg. dato:
01. mar. 2021

ISBN:
9788750055617
Forlag: Akademisk Redaktør: Karen Lise Søndergaard Brandt
269 , 95 kr.
215 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Læs mere >

< Læs mindre

 

"Bogens klarhed og struktur gør den til et super redskab, hvis man skal arbejde med elevproduktioner - lige fra den professionelle klang til den daglige brug i klassen. Det er en super guide, som bør være tilgængelig på alle skoler."
 

Lars Stubbe Arndal, april 2021

Folkeskolen.dk

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

Podcast


Hør podcastafsnittet med forfatter Mikkel Aslak Koudal Andersen og redaktør Karen Lise Brandt.  Mikkel Aslak fortæller, hvad det er, lyd i undervisningen kan – og det er en del. Og Karen Lise er ikke i tvivl: Lyd giver alle elever en stemme.

Hør podcasten

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01