IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
279 , 96 kr.
349 , 95 kr.
Hør, hvad jeg tegner!

Hør, hvad jeg tegner!

Tegning i pædagogisk arbejde med børn

Voksne vurderer ofte børns tegninger som produkter uden den store nysgerrighed i forhold til processen og barnets dybere intention med tegningen.

Da stort set alle børn producerer i hundredvis af tegninger i løbet af deres barndom – i både dagtilbuddet, skolen og hjemmet – ligger der altså et stort uudnyttet potentiale i at dykke dybere ned i børns tegneunivers.

I Hør, hvad jeg tegner! viser Anja Kirkeby, hvordan du skærper dit blik for børns intentioner med at tegne, og hvordan du langt mere bevidst kan tænke tegning ind i pædagogisk arbejde. Tegning hører ikke kun hjemme i billedkunstlokalet, men kan anvendes både som udviklings- og læringsredskab og som kommunikationsform – i dagpleje og vuggestue,  i arbejdet med de seks læreplanstemaer i børnehaven og i alle fag i skolen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
168 sider
Udg. dato:
19. mar. 2020

ISBN:
9788750052456
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
349 , 95 kr.
279 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

"Med udgangspunkt i sine observationer af især egne børn har master i børne- og ungdomskultur Anja Kirkeby skrevet en bog om børns tegninger. Hvad de udtrykker, hvordan de udtrykker det, og hvornår de udtrykker det. Det hele suppleret med praktiske tip til, hvordan man indretter et pædagogisk-kreativt miljø." 
- Bjarne W. Andresen, Pædagogen.dk★★★

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10