IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
215 , 96 kr.
269 , 95 kr.
Den protestantiske etik og kapitalismens ånd

Den protestantiske etik og kapitalismens ånd

Ifølge Max Weber formes livsførelsen af de etiske pligtforestillinger, der er forankret i troen på magiske og religiøse kræfter. Problemet er ifølge Weber, hvordan bestemte religiøse trosforestillinger har haft afgørende indflydelse på dannelsen af den økonomiske indstilling og ethos, som kendetegner det moderne vestlige samfund.

I denne forbindelse har den moderne økonomiske ethos især en sammenhæng med den asketiske protestantismes rationelle karakter. Det er denne problemstilling, Weber undersøger i afhandlingen Den protestantiske etik og kapitalismens ånd.

Bogen er tidligere udkommet på Nansensgade Antikvariat. Denne udgave er uændret.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
204 sider
Udg. dato:
10. okt. 2020

ISBN:
9788750057659
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
269 , 95 kr.
215 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10