IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Undervisningsfag

Undervisningsfag


Sammenhæng mellem teori og praksis er vægtet højt i alle studiebøger fra Akademisk Forlag. De er udviklet på baggrund af forskning og i samarbejde med undervisere, og mange rummer konkret inspiration til undervisningen i form af didaktiske modeller, forløb og autentiske eksempler. Målet er at engagere de studerende i det faglige indhold og give dem inspiration til udvikling af deres egen fagprofessionelle praksis. 

Udforsk vores bøger til undervisningsfagene her. 

Læs mere >

< Læs mindre

Bøger til dansk

Vi vil gerne give lærerne et bredere undervisningsrepertoire. Med kontekstualiseret grammatikundervisning får man fx flere fælles undersøgende samtaler i klasseværelset om sproglige valg. Samtaler, hvor man kan have fokus på ord, sætninger og tekstniveau, samtidig med at man har øje for og taler om de betydninger, som de sproglige valg har i en tekst.

- Kristine Kabel, medforfatter til Grammatikdidaktik.

Bøger til sprogfag

Bøger til matematik

Teorien bag Det tænkende klasserum i matematik er interessant for lærerstuderende, fordi den tager udgangspunkt i erfaringen fra den konkrete matematikundervisning i dag – og kommer med didaktiske metoder til at skabe en bedre forståelse for matematik. 

- Adrian Bull, Lektor, VIA University College.

Bøger til naturfag

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01