IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Læselyst i skole og SFO

Læselyst i skole og SFO

Tiltag og aktiviteter til praksis

"Det er en fantastisk bog. Velskrevet og meget inspirerende. Teoridelen klæder læseren fagligt godt på, og den praktiske del indeholder mange gode aktiviteter, som nok skal skabe læselyst. Aktiviteterne er desuden nemme at gå til og kræver ikke den store forberedelse." - Lektørudtalelse

Læselyst er afgørende for udviklingen af en god læsefærdighed – og dermed også for en funktionel læsekompetence. Men hvordan får du vakt børnenes læselyst?

Denne bog viser, hvordan du kan omsætte den forskningsbaserede viden, vi har om læsning, til pædagogisk og didaktisk praksis, så læselysten fremmes hos børn og unge. Og på måder, så det er sjovt, både i skole og SFO.

Med bogen får du adgang til en række kopiark med forskellige værktøjer (scroll ned her på siden), som kan bruges i forbindelse med personale- og forældremøder, og et væld af input, ideer og konkrete aktiviteter rettet mod børn og unge.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
216 sider
Udg. dato:
11. okt. 2021

ISBN:
9788750057710
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Læs mere >

< Læs mindre

"Buddet på en ny resonansbund for læseundervisningen er tiltrængt, og både teoretisk og praktisk finder man her masser af støtte. For lærere, skoler og kommuner, der gerne vil slå en ny tone an i læseundervisningen, vil bogen være god at have på hylden." 

Lars Stubbe Arndal, december 2021:

 Folkeskolen.dk

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.50.2